Disclaimer

Laatst gewijzigd: 30-06-2021

Copyright 

De inhoud van deze website, alsmede de daarop aangeboden en daaraan gerelateerde producten, zijnde artikelen, nieuwsbrieven, e-boeken, zijn auteursrechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële doeleinden openbaar te maken, (delen van) te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Inkomsten

Niets op deze website, producten of in onze e-mails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. De financiële nummers die genoemd worden, zijn simpelweg schattingen of projecties en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden – Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

Het succes wat je kunt behalen met behulp van de door ons verstrekte informatie, tools en strategieën is afhankelijk van meerdere factoren. Het is voor ons niet mogelijk om te weten hoe goed jij het gaan doen, aangezien we jou niet kennen. We hebben geen idee van je achtergrond, werkethiek, motivatie, verlangens, startcondities of kennis. Daarom kunnen we niet garanderen dat je succesvol wordt, het goed doet of je enige inkomsten gaat genereren. 

Informatie

Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site of producten getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting. De informatie op het moment van dit schrijven als feit wordt vermeld, kan verouderd raken of op een later tijdstip niet meer van toepassing zijn.