Complete gids over YouTube

De Youtubers Beginnersgids

Toch niet tevreden? Geen probleem, je krijgt 14 dagen volledige garantie!

Beginnen als Youtuber

YouTube is het grootste videoplatform ter wereld met meer dan 1,8 miljard gebruikers per maand. Hierbij is het mogelijk om een eigen YouTube kanaal te beginnen en daar zelfgemaakte video’s op te uploaden. 

Het beginnen van een eigen YouTube kanaal is erg leuk omdat je video’s voor kijkers maakt en daarmee ook nog eens geld kunt verdienen. Daarnaast kun je het soort video’s maken waar je passie ligt. Zo maken youtubers bijvoorbeeld vlogs, gaming video’s of reviews.

Stel eens voor dat het je lukt om een YouTube kanaal te creëren met veel dagelijkse kijkers. Dat je daarmee extra inkomsten kunt genereren waardoor je meer geld hebt om te besteden aan zaken die je echt belangrijk vindt. 

Helaas blijft voor veel mensen youtuber worden maar een droom. In veel gevallen is er niet de juiste kennis aanwezig of wordt er geen actie ondernomen

Je zult natuurlijk niet meteen succesvol worden met YouTube. Hier gaat tijd inzitten en is doorzettingsvermogen voor nodig. Maar wat als je op een geef moment al € 300 tot € 400 per maand extra verdient? Dat is zeker mogelijk wanneer je ACTIE onderneemt en begint op YouTube!

Waarom dit E-book?

Wanneer je op YouTube begint loopt je tegen veel zaken aan. Welke soorten video’s kun je maken? Hoe moet je beginnen? Hoe krijg je meer kijkers? Op welke manieren kun je geld verdienen? 

Dit e-book zal deze en vele andere vragen beantwoorden. Hierbij zul je informatie, motivatie, tips en hulpmiddelen krijgen zodat jij je als youtuber kunt richten op wat echt belangrijk is.

Uiteindelijk zul je met De Youtubers Beginnersgids ontdekken hoe je een succesvol YouTube kanaal kunt creëren. Hierdoor zul je een stap voorlopen op concurrenten die geen toegang hebben tot deze kennis!

Wat ga je allemaal leren?

H1 Introductie 

 • Wat is YouTube
 • Belangrijke begrippen
 • Weg naar succes

H2 Soorten Video’s

 • 7 soorten video’s voor YouTube
 • Voor- en nadelen van soorten video’s
 • Inspirerende voorbeelden 

H3 Benodigdheden

 • Software voor youtubers
 • Hardware voor youtubers
 • Ruim 15 opties

H4 YouTube Kanaal Creëren

 • Aanmaken van een YouTube kanaal
 • Opmaken van een YouTube kanaal
 • Introductie YouTube Studio

H5 Video Maken

 • Onderwerp kiezen
 • Stappen voor video opnames
 • Stappen voor video editing

H6 Uploaden

 • Thumbnail maken
 • Uploaden op YouTube
 • Video-elementen toevoegen

H7 Optimalisatie

 • Resultaten bekijken op YouTube
 • Algoritme
 • Zoekmachineoptimalisatie

 

H8 Geld Verdienen

 • 6 methodes om geld te verdienen
 • Uitleg per methode
 • Inkomstenberekening per methode

 

H9 Tips en Handigheden

 • Afspeellijsten creëren
 • Uploadschema maken
 • Doorzettingsvermogen

Wat krijg je nog meer?

Begrippenlijst

Op de begrippenlijst kun je meer dan 40 belangrijke begrippen vinden die je tegenkomt op YouTube.

Checklist

Naast het e-book ontvang je een aparte checklist waarmee je kunt controleren of je de stappen uit De Youtubers Beginnersgids hebt voltooid.

Support

Mocht je vragen hebben kun je altijd contact opnemen. Zowel voor als na het bestellen van De Youtubers Beginnersgids.

Bonus 1: 145 Ideeën
voor Youtubers

Uitgebreide lijst met 43 Ideeën voor een YouTube kanaal en 102 ideeën voor video's op YouTube.

Bonus 2: 27 Tools
voor Youtubers

Handige websites, software en hardware producten die te pas zullen komen als youtuber.

Bonus 3: Planner
voor Youtubers

Excel bestand met handige planningen, een calculator en checklists om te groeien met je YouTube kanaal.

Veelgestelde Vragen

Hoeveel tijd gaat YouTube me kosten?

YouTube kun je makkelijk combineren met werk of school. Je kunt namelijk als youtuber zelf bepalen waar en wanneer je video’s maakt. Hou in ieder geval rekening met minimaal 3 uur per week.

Hoeveel kost het om op YouTube te beginnen?

Je hebt in principe geen geld nodig om op YouTube te starten aangezien er veel gratis opties zijn. Wel is hebben van een computer of laptop belangrijk om goede video’s te produceren.

Voor wie is dit e-book geschikt?

De Youtubers Beginnersgids richt zich voornamelijk op beginnende youtubers. Daarnaast heeft het e-book handige tips voor ervaren youtubers op het gebied van optimalisatie en geld verdienen.

Hoe ontvang je het product?

Na aankoop kun je meteen het e-book en bonussen downloaden in PDF-formaat. Je ontvangt dus geen product thuis en kunt hierdoor direct aan de slag.

Wat kun je verdienen met YouTube?

Wat je verdient op YouTube hangt af van het aantal kijkers dat je hebt. We laten in het e-book precies zien op welke manieren je geld kunt verdienen.

Is succesvol worden op YouTube nog mogelijk?

Voor succes op YouTube moet je bereid zijn om tijd te investeren en beschikken over doorzettingsvermogen. Dan is succes op YouTube zeker mogelijk.

Hoe snel komen de eerste kijkers?

Zodra je de eerst video upload zullen de eerste kijkers vaak vrij snel binnenkomen. Wanneer je video’s van goede kwaliteit maakt zul je ook al de eerste abonnees kunnen krijgen binnen enkele dagen.

Blijf het e-book ook in de toekomst relevant?

Elke toekomstige update van De Youtubers Beginnersgids ontvangt jij automatisch en zonder extra kosten in je mailbox! Hierdoor blijft dit product ook in de toekomst up-to-date.

Waarom zou je willen beginnen met YouTube?

Het is belangrijk dat je vooral met YouTube begint omdat je video’s maken leuk vindt. Verder is YouTube een geweldig methode om geld te verdienen terwijl je video’s maakt.

Hoe werkt het?

1. Koop De Youtubers Beginnersgids

Krijg voor een ongelofelijk laag bedrag de meest complete gids over YouTube in bezit. Daarbij ontvang je ook nog eens een aparte checklist en 3 extra bonussen.

2. Ontvang De Youtubers Beginnersgids

Na aankoop ontvang je direct De Youtubers Beginnersgids en bonussen in PDF formaat in je mailbox. Hierdoor kun je direct aan de slag!

3. Begin met je YouTube kanaal

Met de instructies uit De Youtubers Beginnersgids bouw je een succesvol YouTube kanaal op. Daarbij kun je met de verschillende methodes geld verdienen.

De Youtubers Beginnersgids

Van € 39

Voor € 10

Krijg nu direct toegang tot De Youtubers Beginnersgids en bonussen door gebruik te maken van de aanbieding! Na aankoop kun je het e-book direct lezen op je computer, telefoon en tablet! 

Vind jij het handiger om De Youtubers Beginnersgids uit te printen? Dan is dat natuurlijk toegestaan. Ook ontvang je toekomstige updates automatisch en zonder kosten in je mailbox.

Toch niet tevreden? Geen probleem, je krijgt 14 dagen volledige garantie!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site is geen onderdeel van de YouTube website of Alphabet Inc. Eveneens is deze site niet ondersteund door YouTube in welke manier dan ook. YouTube is een handelsmerk van Alphabet Inc.